Voita matkalahjakortti sinne missä sitruuna kasvaa

Kun ostat kaksi Lemon Juice & Glycerine –tuotetta voit osallistua kilpailuun,
jossa arvomme 1500 euron arvoisen matkalahjakortin. Muista säästää ostokuittisi.

Osallistu kilpailuun!

Täyttämällä alla olevan lomakkeen olet mukana matkalahjakortin arvonnassa.


Palkinto arvotaan 15.12.2018. Ellei voittajaa ole tavoitettu 2 viikon kuluttua tai jos voittaja ei pysty toimittamaan ostokuittia, arvomme toisen voittajan. Voittajaan otetaan ensisijaisesti yhteyttä sähköpostitse.

Hyväksyn arvonnan säännöt.

Sulje

Järjestäjä

Lemon Juice & Glycerine “Järjestäjä“, järjestää arvonnan, jäljempänä “Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan kyseessä olevalla kampanjasivulla.

Osallistumisen ehdot

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 18-vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivulla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta tai vastaavaa. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Kaikkien kampanja-aikana osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona 1500 euron arvoinen matkalahjakortti. Arvonta suoritetaan 15.12.2018.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitosta voittajalle ensisijaisesti sähköpostitse, tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta kahden viikon kuluessa tai jos voittaja ei pysty toimittamaan ostokuittia, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Sulje

Kiitos osallistumisesta!

Tutustu Lemon Juice & Glycerine koko valikoimaan!

Valikoimaan tästä ›