VOITA KESÄN PIRTEIN PYÖRÄ – ARVOMME VIISI SITRUUNAISTA JOPOA!

Osallistu Lemon Juice & Glycerine -kesäkisaan ja voita itsellesi ihana sitruunainen Jopo-pyörä! Täytä tiedot alla ja olet mukana kisassa – arvomme yhden Jopon jokaisena kuukautena kampanjan aikana (yhteensä 5). Nyt peukut pystyyn! Kampanja-aika 1.4 – 31.8.2018.


Palkinto arvotaan aina kuukauden viimeisenä päivänä kampanja-aikana 1.4. - 31.8.2018. Ellei voittajaa ole tavoitettu 2 viikon kuluttua tai jos voittaja ei pysty toimittamaan ostokuittia, arvomme toisen voittajan.
Voittajaan otetaan yhteyttä ensisijaisesti puhelimitse.

Hyväksyn arvonnan säännöt.

Sulje

Järjestäjä Lemon Juice & Glycerine “Järjestäjä“, järjestää arvonnan, jäljempänä “Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan kyseessä olevalla kampanjasivulla.

Osallistumisen ehdot Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Osallistuminen ja arvonta-aika Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen vanhempien luvan. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä kampanjasivulla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta tai vastaavaa. Arvontaan voi osallistua vain internetissä täytetyn lomakkeen kautta ja osallistujalla tulee olla hallussaan ostokuitit kahdesta Lemon Juice & Glycerine -tuotteesta. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Osallistujan yhteystietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamista varten, ei mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Palkinnot ja voittajan valinta Kaikkien kampanja-aikana osallistuneiden kesken arvotaan pääpalkintona sitruunakuvioitu Jopo-polkupyörä (arvo 445 euroa). Kyseisiä palkintoja arvotaan 1 kpl jokaisen kuukauden viimeisenä päivänä kampanja-aikana 1.4. – 31.8.2018 (yhteensä 5 kpl).

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Mikäli arvottu voittaja ei pysty pyydettäessä toimittamaan Järjestäjälle ostamiensa kahden Lemon Juice & Glycerine -tuotteen ostokuittia, palkintoa ei toimiteta vaan sille arvotaan uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Sulje

Tutustu Lemon Juice & Glycerine koko valikoimaan!

Valikoimaan tästä ›